Zaradi teh fotografij je Kourtney nagnala svojega ljubimca

Foto: Profimedia Younes Bendjima Foto: Profimedia Younes Bendjima Foto: Profimedia Younes Bendjima Foto: Profimedia Younes Bendjima Foto: Profimedia Younes Bendjima
Kourtney Kardashian in model Younes Bendjima sta se razšla.
Oglej si celoten članek

Konec junija sta odpotovala na ljubezenske počitnice v Italijo, sedaj pa je vroče aferice konec. Kourtney Kadarshian je nagnala svojega 14 let mlajšega ljubimca, Younesa Bendjimo, ker so v javnost prišle fotografije, na katerih na oddihu s prijatelji objema brhko mladenko.

Younes se je odzval na članek Daily Maila, ki je posnetke objavil: "Hočejo, da sem zlobnež. F*** to hollywoodsko sranje (ne smeš se več zabavati s prijatelji). Daily Mail, kje je mojih 12 drugih prijateljev?"


Kourtney ni ostala tiho in njegovo objavo pokomentirala: "Alexa (glasovni asistent, op. avt.), zaigraj Heard it all before od Sushine Anderson (pesem govori o nezvestem partnerju, op. avt.)."

Dekle, ki jo objema 25-letnik, je medijem znana. Gre za model Jordan Ozuna, ki je intimno prijateljevala že z Justinom Bieberjem in nekdanjim fantom Kylie Jenner, Tygo. Prikupila se je tudi Kanyeju Westu, ki jo je lani najel za manekenko za svojo modno revijo.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.