"Zaradi Toma sem bila v depresiji"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nicole Kidman je dolga leta po ločitvi od Toma Cruisa spregovorila o tem, kako je bilo, ko se je končal njun zakon.
Oglej si celoten članek

Nicole pravi, da je bilo za konec zakona s Tomom krivo predvsem dejstvo, da se je poročila zelo mlada, saj sta si večno zvestobo obljubila, ko je bila stara 23 let. Ko sta se leta 2001 ločila, je zapadla v hudo depresijo, a pravi, da kljub temu ne obžaluje njune zveze. "Poročila sva se prehitro, a ne obžalujem ničesar, saj sem v zakonu dobila Bello in Connorja, najin zakon pa je bil ne glede na vse zelo dober," je za revijo Who povedala Nicole. "Ko sva se razšla, sem padla v depresijo, dolgo časa sem potrebovala, da sem se iz nje izkopala. A zdaj vem, da je bilo vse del odraščanja."

Petinštiridesetletna zvezdnica je že šest let srečno poročena s country pevcem Keithom Urbanom, s katerim imata dve hčerki. Štiriletno Sunday Rose in leto in pol staro Faith, ki je bila rojena s pomočjo nadomestne matere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.