Zaradi tragedije Meghan prekinila materinski dopust

Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle Foto: profimedia.si meghan markle
Ta mali poklon so opazili le redki.
Oglej si celoten članek

Pretekli petek je svet šokirala vest o terorističnem napadu na mošeji v Christchurchu, v katerem je bilo ubitih 50 ljudi. Novica je pretresla tudi kraljevo družino, še zlasti vojvodo Harryja in njegovo soprogo Meghan. Par je bil namreč lani na uradnem obisku na Novi Zelandiji, kjer so ju srčno sprejeli.

Tudi zato je Meghan prekinila materinski dopust, ki ga je sicer nastopila pretekli teden, in moža pospremila na novozelandsko predstavništvo v Londonu, kjer sta se poklonila žrtvam in vpisala v žalno knjigo.

Meghan pa se je poklonila še na svoj način. Za to priložnost je nosila uhane, ki jih je dobila od novozelandske premierke Jacinde Arden.

Magazin Kraljica morala ustaviti Harryja in Meghan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.