Zaradi višine pustila šolo

Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina Foto: Žurnal24 Elisany Silva višina
Elisany Silva, ki pri 14 letih v višino meri dva metra in šest centimetrov, je bila prisiljena pustiti šolo, ker se ne more spraviti v šolski avtobus.
Oglej si celoten članek

Brazilka Elisany Silva po besedah zdravnikov trpi za redko boleznijo, zaradi katere najstnica raste neverjetno hitro. Zaradi svoje višine je bila Elisany prisiljena pustiti šolo, saj se ni mogla več peljati v avtobusu z drugimi sošolci.

 

Fotografije Elisany si oglejte v zavihku Galerija.

"Najtežje je, ko sem doma. Če se spozabim in vstanem, udarim z glavo v strop," je povedala Elisany, njena mama pa je dodala, da si želi, da bi bila njena hčerka visoka kot njeni vrstniki. "Vem, da se počuti čudno, ko je v družbi svojih prijateljev."

 

Ni edina

A 14-letnica kljub temu ostaja optimistična in želi svojo višino obrniti sebi v prid. Že dolgo si želi postati manekenka, prvič pa se bo po modni brvi sprehodila že v kratkem, ko bo nastopila na modni reviji za neveste.

 

Kljub svoji neverjetni višini pa Elisany ni najvišja najstnica na svetu. Ta naziv nosi 16-letna Marvadene Anderson iz New Jerseyja, ki je visoka dva metra in deset centimetrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.