Zaradi vraževerja ne razkrije skrivnosti

Foto: Žurnal24 Mariah in Nick še nista potrdila govoric o naraščaju. Bo to prej potrdil njen no
Mariah Carey javnosti še ni potrdila, ali je zares noseča ali pa gre za govorice. Razkrila je le, da je glede tega zelo vraževerna.
Oglej si celoten članek

"Vsem sem zelo hvaležna za lepe želje. Ampak sem zelo vraževerna," je v sredo zapisala na svoji spletni strani. "Ko bo prišel pravi čas, bodo vedeli vsi – celo moja publicistka Cindi Berger."

Bergerjeva je na začetku tedna že naznanila, da bo vse jasno, ko bosta Nick in Mariah pripravljena razkriti skrivnost. Če ne bosta povedala sama, bo pokazal njen trebuh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.