Zaradi zapletov mora pod nož

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kim Kardashian mora na operacijo.
Oglej si celoten članek

Ameriška starleta Kim Kardashian in njen mož Kanye West že lep časa poskušata spočeti drugega otroka. Kim se je iz seksa, ki ni obrodil sadov, v resničnostnem šovu "Keeping up with the Kardashians“ sicer norčevala, a izkazalo se je, da je situacija resna.

Zaradi zapletov, ki so nastali med prvim porodom, mora 34-letna zvezdnica pod nož. Zdravnik dr. Huang naj bi zakoncema West sicer razložil, da obstaja velika verjetnost, da Kim kljub posegu ne bo mogla zanositi in da naj začneta počasi razmišljati o nadomestni materi. Kim je do te tematike zelo zadržana ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.