Zaročenec Mirele Lapanović močno shujšal

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Andrej je precej shujšal.
Oglej si celoten članek

Foto: Voyo/ zurnal24.si Andrej Andreja Laharnarja, najbolj znanega slovenskega zaročenca, je očitno načel stres. Na fotografiji, ki ga je objavila prijateljica pred odhodom v Beograd, je Andrej namreč  videti precej bolj suh, kot se ga spominjamo iz časov, ko je Mirela vstopila v šov Big Brother.

"Ja, sem shujšal. Ne vem, koliko kilogramov, ker se nisem tehtal, a moram priznati, da je bilo zadnjih nekaj dni zelo napornih, slabo spim in vse skupaj je zahtevalo svoj davek," je Andrej povedal za naš medij.

Njegova izguba teža nas prav nič ne preseneča, glede na to, kaj se dogaja v šovu Parovi. Kot je znano, je prišlo do velikega škandala, zaradi katerega je Andrej lahko upravičeno zaskrbljen in jezen. Sumi namreč, da je bila njegova zaročenka posiljena. Po pomoč se je obrnil celo na naše zunanje ministrstvo. To je bil njihov odgovor.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 00:18 19. Maj 2017.

    potem se bo osušil za 20 jurjev

  • 21:00 18. Maj 2017.

    šargarepa ni omrežila tipčkov v katere se je zagledala in ji igra ni več zanimiva......in spet je ugotovila, da jo …

  • 20:57 18. Maj 2017.

    kot kaže se kraljica Mesrbela vrača s svojim bebčijem jutri nazaj v SLO v zlato kletko, nazaj k svojemu milijonarju, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.