Zaročenka Tadeja Pogačarja sporočila žalostno vest, on takoj zapustil ekipo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kolesarki Urški Žigart umrla mama.
Oglej si celoten članek

"Življenje včasih ni pošteno. Z veliko žalostjo in težkim srcem danes z vami delim to novico. Moja mama je bila moja najboljša prijateljica in najbolj pomembna oseba v mojem življenju. Ta čas je zame in za mojo družino, ko se soočamo s to veliko izgubo, zelo težek, zato vas prijazno prosim za spoštovanje zasebnosti. Hvala za vsa sporočila in podporo," je kolesarka Urška Žigart na Instagramu razglasila smrt svoje mame.

Urškin zaročenec, naš kolesarski as Tadej Pogačar, je takoj prekinil turnejo po Belgiji, kjer bi moral v nedeljo nastopiti na belgijski klasiki Liege–Bastogne–Liege, in se vrnil domov, poroča Siol.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:08 22. April 2022.

    smrt mame je vedno tezka stvar. posebej ce si še mlad.

  • 08:33 22. April 2022.

    Ma, ekipo je zapustil, ker je po dvanajstem mestu uvidel, da bo spet samo "popušil". Lahko je vzrok tudi kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.