Zaročil se je z na smrt bolnim dekletom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Katie Papworth, ki se že osem let bori z rakom na možganih, je Eda Sheerana zaprosila za roko. Pevec je rekel "da“.
Oglej si celoten članek

Ed Sheeran se je 30. oktobra zaročil. Za roko ga je zaprosila 19-letna Katie Papworth, ki se že osem let bori z rakom na možganih.

Dekle je pevca spoznalo po njegovem koncertu v Glasgowu in Sheeranu pred nos pomolila prstan ter ga vprašala, ali bi se z njo poročil. Ed je prstan sprejel. "Katie, lepo je bilo spoznati svojo ženo,“ pa je napisal na sliko, ki mu jo je, preden je izgubila vid, narisala.

Katie se lahko za snidenje z zvezdnikom zahvali fundaciji The Les Hoey MBE DreamMaker, ki na smrt bolnim otrokom izpolnjuje želje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.