'Zaročila sva se'

Foto: Žurnal24 Severina je razkrila, da sta s Slavkom zaročena.
Poroka da ali ne? Severina jo je najprej napovedala, kar je sprožilo evforijo, ki jo je poskušala umiriti. In kaj je res? Na pevkini levi roki se sveti diamantni prstan.
Oglej si celoten članek
Severina je javno priznala, da je srečna kot še nikoli v življenju. Njen izvoljenec Slavko Šainović ji je pred enim mesecem zastavil usodno vprašanje. "Da, res je. Pred enim mesecem, ko sva bila s Slavkom v Zagrebu, sva se zaročila. Zaradi tega sem nepopisno raznežena in srečna," je za hrvaško Glorijo povedala Severina. Slavko naj bi hotel poklekniti, a pevka ni imela srca, da bi mu to pustila, saj ima njen izbranec poškodovano koleno. Slavko je na njen prst nataknil diamantni prstan, ki ga pevka vse od takrat ni snela.

Severina je val vznemirjenja sprožila, ko je na koncertu v Splitu napovedala skorajšnjo poroko. Nekaj dni za tem je poskušala popraviti nastalo "škodo" in dejala, da se je s svojo izjavo pač prenaglila. Poroke pa kljub temu ni v celoti izključila.

In kdo je njen srčni izbranec? Severina je 40-letnega Slavka Šainovića spoznala lani na Krku, kjer je imela koncert. Predstavili so ju skupni prijatelji. Slavko je na Reki na več kot 1200 kvadratnih metrov postavil velik športni center. Bil je že enkrat poročen, njegovi prijatelji pravijo, da je globoko veren.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.