Zarockajte na Rock Otočcu

Foto: Vesmin Kajtazovič
Foto: Vesmin Kajtazovič
Tudi letos imate priložnost, da zarockate na odru Rock Otočca, ki bo gradu Otočec ob reki Krki pri Novem mestu potekal od 29. junija do 1. julija. Časa za prijavo na predizbore imate do petka, 20. januarja!
Oglej si celoten članek

Pred 16. Festivalom Rock Otočec bo potekal predizbor za domače, še neuveljavljene skupine, ki se bodo potegovale tako za nastop na festivalu kot tudi za koristne nagrade.

Predizbori bodo med 27. januarjem in 3. marcem potekali v desetih slovenskih klubih – v Crocodil Baru, Mladinskem centru Pekarna, Kompleksu, Klubu KMŠ Ljubljana, Mladinskem centru Kotlovnica, Mladinskem kulturnem centru Črnomelj, Mladinskem centru Patriot, Krajevni skupnosti Lendava, Pubu 33 in Rdeči Ostrigi.

Rok za prijavo je 20. januar 2012, tri dni zatem pa bodo na spletni strani Rock Otočca, kjer lahko o prijavi na predizbor izveste več podrobnosti, objavljeni razporedi izbranih skupin, ki jih bo določila komisija.

V petih tednih bodo izbrali deset skupin, ki se bodo sredi aprila letos potegovale v finalu v novomeškem LokalPtriotu in si morda prirockale nastop na festivalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.