Zaročni prstan se lesketa

Foto: Žurnal24 Mena Suvari je našla srečo v objemu glasbenega producenta Sestita.
Glasbeni producent Simone Sestito je igralko Meno Suvari vprašal tisto, kar si želi slišati večina žensk. In ona je rekla da.
Oglej si celoten članek
Simone Sestito je igralko spoznal lani na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu. Na romantičnem oddihu na Jamajki pa je Sestito le zbral pogum in spremljevalko prosil za roko.

Kljub pristanku pa naj par ne bi hitel s poroko. Mena Suvari, ki je bila poročena s 46-letnim Robertom Brinkmanon, si ne želi hiteti v zakon. "Vzela si bosta čas za načrtovanje. Nikamor se jima ne mudi,“ je dejal vir blizu igralke.

Meno je med zvezde izstrelila vloga v Ameriški piti, kritiki pa so jo vzljubili zaradi vloge v filmu Lepota po ameriško. Septembra jo bomo lahko videli v filmu Murder in Sin City, konec leta pa v Garden of Eden.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.