Zaroka je splavala po vodi

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Heather Locklear je razdrla zaroko z Jackom Wagnerjem.
Oglej si celoten članek

Heather Lockear in Jack Wegner si ne bosta obljubila večne zvestobe, saj Jack pravi, da je bil zanj pritisk okoli organizacije poroke prevelik. Wagner je še povedal, da so bile priprave tako obsežne, da nista imela več časa niti za svoje otroke.

Vendar to ni edini zaplet. Jack ima namreč dva sinova, Heather pa hčerko Avo in misli, da odločitev o mešani družini ne bi bila dobra, saj so njuni otroci premladi in bi bilo to za njih preveč moteče. Par ni imel več časa en za drugega, vendar Jack pravi, da sta s Heather še vedno v stikih in se še vedno zelo ljubita.

Za Heather, ki je bila poročena že dvakrat, očitno rek v tretje gre rado ne velja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.