Zasilni pristanek Ashtona in Demi

Foto: Žurnal24 Ashton in Demi sta poročena od leta 2005. (Foto: Flynet/JLP)
Ashton Kutcher in Demi Moore sta se zagotovo zbala za svoji življenji, ko jima je pilot sporočil, da mora njuno zasebno letalo zasilno pristati.
Oglej si celoten članek
Ashton Kutcher in njegova žena Demi Moore sta po premieri Kutcherjevega novega filma Spread iz Las Vegasa poletela v New York, toda kmalu je prišlo do težav.

Pilot je Ashtonu in Demi le šest minut po vzletu sporočil, da mora letalo zaradi pregretja motorja zasilno pristati. Igralec je na Twitterju zapisal: "Moje letalo je moralo zasilno pristati, ker se je motor pregrel. Gasilska vozila so bila vsepovsod." Razen strahu, ki sta ga verjetno občutila do kosti, sta jo zvezdnika odnesla brez poškodb.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.