Zasloveli z glasbenimi šovi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Paul Potts Foto: Žurnal24 Susan Boyle Foto: Žurnal24 Clay Aiken Foto: Žurnal24 Connie Talbot Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Adam LAmbert Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Jordin Sparks Foto: Žurnal24 Alexandra Burke Foto: Žurnal24 Chris Daughtry Foto: Žurnal24 Kellie Pickler Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
X Factor, Ameriški Idol, Britain's got talent … Televizijskih šovov, v katerih iščejo talente, je po vsem svetu vedno več. In mnogi so s pomočjo teh oddaj zares zasloveli. Poglejte, komu je uspelo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.