Zasmehovana zaradi govora na baftah

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Anne Hathaway so po zahvalnem govoru na baftah besedno linčali.
Oglej si celoten članek

Nad  Anne Hathaway se je po zahvalnem govoru ob prejemu bafte za najboljšo stransko vlogo na Twitterju vsul plaz negativnih komentarjev. Njen govor je bi bil po mnenju twiterašev dolg, dolgočasen, neslan ter zadihan, zaradi česar se je zvezda filma Nesrečniki izgovorila na vnetje glasilk. Vrhunec zgražanj pa je dosegla s tem, ko se je v govoru zahvalila pisatelju Victorju Hugu, ki je napisal Nesrečnike in je pod rušo že 128 let.

"Govor Anne Hathaway je bil daljši kot njen čas, ki so ji ga posvetili v filmu," in "Vsak Annin govor vsebuje slabe šale, navidezno skromnost, pohvale filmski ekipi, producentom in izliv ljubezni možu. Bruhanje," sta le dva izmed ostrih komentarjev.

Njen govor si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.