Zmago Jelinčič že dva dni leži v postelji!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Poslanec se je zastrupil v eni izmed gostiln v Žusterni.
Oglej si celoten članek

Nesreča res ne počiva, vsaj kar se tiče našega poslanca Zmaga Jelinčiča. Nedavno se je huda nesreča zgodila njegovi hčerki, ki je zaradi razbite kabine za prhanje dobila 25 šivov, nato je hudo zbolel njegov sin in bil celo v komi, a je na srečo boljše in tudi že hodi, v teh dneh pa je zbolel še sam. V eni izmed gostiln v Žusterni, kjer sta si z znanko privoščila čebulne obročke, se je hudo zastrupil, kar ga je za nekaj dni prikovalo na posteljo. 

"Jedla sva čebulne obročke, a mislim, da je bila kriva majoneza. Dobro, da nisem pojedel vseh. Zelo mi je bilo slabo, vse me je bolelo, dva dni sem bil prikovan na posteljo. Se mi je pa malo počitka vseeno prav prileglo. Kolegici ni bilo nič, očitno so samo meni 'podtaknili' neko staro majonezo," je za zurnal24.si povedal poslanec. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 17:11 27. November 2021.

    Kje pa naj leži? Na pločniku? Enkrat za spremembo je obležal od hrane, pa se ne morete načudit....

  • 07:35 24. November 2021.

    A ni čudno, da se nikomur ne smili, hahahaha. Tako je, kar si sejal žanješ.

  • 23:25 23. November 2021.

    Ne vem, zakaj si takoj obtožil gostilno in gostinca? Prej bi se pozanimal, pri zdravstvenih delavcih, kjer bi izvedel, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.