Zato bi morale biti ženske med seksom glasne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Veliko žensk se med seksom drži pravila "hitro in tiho“, kar je napaka, pravi strokovnjakinja.
Oglej si celoten članek

Terapevtka Pamela Madsen, ki pomaga nezadovoljenim ženskam, pravi, da bi morale ženske med seksom spuščati glasove. Glasno stokanje naj bi povečalo njen in partnerjev užitek med spolnim aktom. "Pomislite. Ste pred kosilom že kdaj rekli 'njammmm'? Je to povečalo vaše zadovoljstvo? Zagotovo. Zato to tudi počnemo. Spuščanje glasov povečuje naše čutno zadovoljstvo,“ pravi Madsenova, ki je za ženske sestavila seznam nasvetov.

1. Eksperimentirajte. Lahko renčite, predete … Preverite, kateri zvok vas bo najbolj vzburil. Vadite med samozadovoljevanjem.
2. Med seksom opazujte partnerja. Ga vaši globoki vzdihljaji vzburjajo?
3. Seksi glasovi sproščajo. Med vzdihovanjem boste izklopili glavo in se posvetili občutkom v vašem telesu. Podobno kot "om" pri meditaciji ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.