Zato bivši ne morejo ostati prijatelji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ste po razhodu s partnerjem ostala prijatelja?
Oglej si celoten članek

Nekateri pari tudi po razhodu uspejo ohraniti prijateljske stike, za druge je razmerje zaključena zgodba, ki sodi v preteklost. Veliko je odvisno od tega, kaj je bil povod za prekinitev razmerja. 

V primerih, kjer sta partnerja sporazumno dorekla konec zveze, je ideja o nadaljevanju prijateljstva pogosto prisotna. Čeprav se zdi, da je to dobra ideja, pa bi bilo treba v obzir vzeti vsaj naslednje. 

Obstaja nevarnost, da bo del vas ostal v preteklosti in podoživljal zgodbo, ki se je že zaključila. Zaradi tega boste težko storili korak naprej in se odprli za priložnost sreče s kom drugim. 

V kolikor spoznate nekoga, ki bi vam lahko ogrel srce, in se boste še naprej ukvarjali z zvezo iz preteklosti, boste delali krivico vsem. Prejšnjo zvezo ste prekinili z razlogom. Pokažite novi simpatiji, kdo je na prvem mestu. 

Nihče ne more zagotoviti, da vaju z nekdanjim partnerjem v primeru intenzivnega ohranjanja stikov ne bo popadla stara strast in en, dva, tri, se bosta znašla v postelji. To zna stvari dodatno zaplesti. Malo verjetno je, da vaju bo skok med rjuhe spravil spet skupaj.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.