Zato bo Erik König preimenoval svoj najbolj prodajani parfum

Foto: Boštjan Bračič
Foto: Boštjan Bračič
Nekdanji tekmovalec šova Big Brother, Erik König, je zadovoljen s prodajo svojih parfumov.
Oglej si celoten članek

Erik König je pred nekaj tedni lansiral svojo kolekcijo hlač iz džinsa in tudi šest parfumov – tri za ženske in tri za moške. Kot nam je zaupal, je s prodajo parfumov, ki stanejo 29 evrov, zadovoljen.  "Objavil sem spletno stran, na kateri ljudje oddajajo naročila. Poleg tega sem raznim drogerijam poslal ponudbe, na njihove odgovore še čakam,“ je za Žurnal24 povedal Erik.

Foto: Boštjan Bračič erik könig Parfume delajo v Švici, stekleničke so italijanske, pakirajo pa jih v Beogradu. Najbolj prodajan je parfum Mirela black out z vonjem pomarančnega cveta, jasmina in gardenije, v bazni noti pa se preliva mešanica pačulija, vanilije in medu. "Ime je nastal kot šala na moj in Jasminov 'black out' v Big Brotherju. Mirelo sem tudi poklical in jo vprašal, ali bi jo motilo. Ideji se je le smejala in dala dovoljenje. Rekla je celo, da bo naročila nekaj stekleničk, a je šla prej v šov Parovi."

Četudi je parfum velik hit, bo Erik spremenil njegovo ime, saj se boji, da bi zaradi Mirelinih dejanj v srbskem šovu prišel na slab glas. "Parfum je res popularen, a ne zaradi imena. Vonj je zares lep. Ko pride ven večja kolekcija, se bo ime tega parfuma spremenilo v Black. Mirela je imela kljub seksu z Markom Big Brotherju veliko podpornikov, po mojem pa jih je sedaj zaradi svojih dejanj v Parovih kar nekaj izgubila.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:28 27. Maj 2017.

    jaz pa predlagam za novo ime parfuma: ŠARGAREPA......

  • 07:51 26. Maj 2017.

    O faaaak, kakšna prodajna strategija?!? Pa saj niste normalni, da pišete o takih neumnostih ala Mirela. Človek res ne more …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.