Zato Diana po ločitvi ni več nosila Chanela

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Oblačila iz modne hiše Chanel je rada nosila, po ločitvi pa se je njihovim izdelkom izogibala. To je razlog.
Oglej si celoten članek

Princesa Diana je veljala za največjo stilsko ikono svojega časa. Rada je nosila drage blagovne znamke, kot sta Jimmy Choo in Christian Dior. Po ločitvi od Charlesa pa se je izdelkom blagovne znamke Chanel izogibala. Kot je za Harper's Bazaar Australia povedal modni oblikovalec Jayson Brundson, ki je z Diano delal leta 1996, je princeso motil Chanelov logo – dva C-ja. 

To je opazil, ko ji je pomagal pri izboru čevljev. "Njena stilistka je s sabo prinesla en kup čevljev in torbic in jih vrgla na kavč. Pregledal sem izdelke in izbral par Chanelovih čevljev ter rekel: 'Lepo se podajo h krilu znamke Versace.' Diana je odvrnila: 'Ne, ne morem nositi povezanih C-jev, dvojni C.' Vprašal sem, zakaj. 'Camilla in Charles,' je odgovorila.“

Diana in Charles sta se razšla leta 1992, leta 1996 pa ločila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.