Zato je bil Trump na hčerkini poroki slabe volje

Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump
Mrkega pogleda gledal v tla.
Oglej si celoten članek

Konec tedna se je na Floridi poročila najmlajša hčerka Donalda Trumpa, Tiffany Trump, ki je večno zvestobo obljubila Michaelu Boulosu. A nekdanji ameriški predsednik na hčerkini poroki ni ravno žarel od sreče. Pa ne zato, ker ne bi odobraval njene izbire, pač pa je med poroko doživel velik politični poraz. 

Na kongresnih volitvah v ZDA so demokrati predsednika Joeja Bidna ubranili večino v senatu in tako dosegli pomembno politično zmago. Po neuspehu napovedanega "rdečega vala" na vmesnih volitvah v ZDA in porazu v senatu, vse več vodilnih republikancev nasprotuje bivšemu predsedniku Donaldu Trumpu, poroča britanski BBC. "To bi bila grozna ideja, če bi Trump želel ponovno kandidirati," je guverner New Hampshira Chris Sununu dejal v oddaji This Week na ABC. Čas ne bi bil primeren za "velike politične objave", je dejal Sununu. Ni pa neposredno okrivil Trumpa za rezultate volitev, temveč je govoril o "nizki kakovosti kandidatov". Medtem pa jo guverner Bill Cassidy za porazno predstavo svoje stranke neposredno okrivil Trumpa, kot piše nemški Focus. Republikanci morajo Trumpovo preteklost pustiti za seboj in ponuditi "alternativo", pravi. 

Veliko bolj razpoloženi so bili ostali člani Trumpove družine, sploh soproga Melania in starejša hčerka Ivanka, ki je s svojo vilinsko podobo skoraj zasenčila nevesto. 

Foto: Instagram Tiffany Trump

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.