Zato je dala Shakira Tomu Cruisu košarico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ni podlegla njegovim čarom.
Oglej si celoten članek

Misija nemogoče ... Tom Cruise in Shakira sta se v začetku meseca maja skupaj udeležila dirke Formule 1 v Miamiju in takoj sprožila vroče govorice. In res bi lahko postala nov sanjski par - če bi vprašali Toma ...

Ta se je namreč za lepotico zelo zanimal in ji pošiljal rože, a je pevka njegove poskuse vztrajno zavračala. Menda ga je celo prosila, naj se neha spogledovati. "Noče ga osramotiti, a z njene strani ni nobene privlačnosti ali romantike – bila je le prijazna. Počaščena je, a je ne zanima," je vir povedal Heat Magazine. 

Po ločitvi od Gerarda Piqueja se je zvezdnica posvetila sinovoma, kar pa ne pomeni, da se moški družbi izogiba. Kratek čas po zmenku s Tomom se je v javnosti pokazala ob dirkaču Lewisu Hamiltonu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:50 27. Maj 2023.

    Ostarela glupača, z iztrošeno vagino kot jama, si išče novega mladega glupega gerontofiličnega nogometaša! Male šanse, razen klošarije!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.