Zato je Diana tistega dne v resnici jokala

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dan prej se je zgodilo nekaj "strašnega“.
Oglej si celoten članek

Marca leta 1981, tri mesece pred poroko, je moral princ Charles za pet tednov v tujino. Na letališče ga je pospremila njegova zaročenka Diana, ki je bila vidno pretresena. Fotografije, kako joka, so zaokrožile svet in mediji so bili navdušeni nad čustvenim slovesom mladega para. 

A Diana ni jokala, ker je Charles odhajal. V dokumentarnem filmu Diana: In Her Own Words so razkrili pravi razlog. "Morda se spominjate fotografije, na kateri sem jokala, ko je odšel k letalu. Nisem jokala, ker je odhajal. Preden je odšel, se je zgodila strašna stvar. Bila sem v njegovi pisarni, kjer sva se pogovarjala o tem potovanju. Telefon je zazvonil, bila je Camilla. Pomislila sem: 'Naj bom prijazna ali naj ostanem?' Bila sem prijazna in ju pustila sama. Strlo mi je srce.“

31. avgusta je minilo 24 let od smrti prijljubene princese.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:38 2. September 2021.

    Že stokrat prežvečen članek.

  • 07:58 2. September 2021.

    Monogamija in močni/bogati se pogosto ne ravno razumeta - nagoni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.