Zato je Klemen iz Big Brotherja v slabih odnosih z bratom

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Klemen iz Big Brotherja se bo moral s svojim bratom pogovoriti.
Oglej si celoten članek

Klemen nam je v intervjuju razkril, da mu gre najbolj na živce, če se drugi vmešavajo v njegovo življenje. Tudi zato se ne ukvarja s stvarmi, ki se ga ne tičejo, pravi 26-letnik, ki je na lastni koži spoznal, da se je tega dobro držati.

Med njim in njegovim bratom je namreč ravno zaradi vmešavanja v tuje stvari počilo. "Sprla sva se zaradi gradnje njegove hiše. Imel sem več izkušenj z gradnjo hiš kot on in sem trdil nekaj, on pa nekaj drugega. Dva trmasta človeka se hitro sporečeta. Še danes se o tem nisva pošteno pogovorila,“ je povedal za Žurnal24.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:12 15. Junij 2016.

    Se pravi, da se drugi v njegovo življenje ne smejo vmešavati, medtem ko se je sam vmešaval v gradnjo bratove …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.