Zato je Kourtney Kardashian videti veliko mlajša od 41 let

Foto: Profimedia
Je najstarejša od sester Kardashian in tudi najbolj naravna …
Oglej si celoten članek

Kourtney Kardashian je videti fenomenalno.

A lepotica, mama treh otrok, za svoje telo gara. Telovadi pet do šestkrat na teden, odmora si ne vzame niti med počitnicami. Kourtney obožuje naravo, zato kardio vaje raje kot na kakšni napravi v fitnesu opravi zunaj. Zelo rada na primer hodi v hribe. Poleg tega obožuje boks, s katerim trenira celo telo. Pri telovadbi največ pozornosti posveti vajam za zadnjico, pri tem si pomaga s trakovi, da je izziv malo večji. 

41-letnica seveda pazi tudi na svojo prehrano, ki ne vsebuje mlečnih izdelkov, poleg tega pa se 41-letnica izogiba tudi glutenu. Na tešče zjutraj najprej spije kozarec vode s kisom, nato pa napitek iz avokada (recept spodaj). Za kosilo ponavadi poje solato, je pred časom še razkrila. 
Foto: Profimedia kourtney kardashian
Najboljši lepotni nasvet pa je dobila od sestre Kylie Jenner, strokovnjakinje za ličila. "Rekla mi je, naj si črtala za oči nikoli ne nanesem na spodnjo veko, ker bom videti starejša, poleg tega pa ti navidezno povesi oči. Ubogam jo.“

Recept za avokadov napitek
Za pripravo zvezdničinega napitka potrebujete le tri sestavine: avokado, kozarec organskega kokosovega mleka in dve čajni žlički medu. Sestavine stresite v mešalnik. Dober tek!

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.