Zato je Melania Trump všečkala sporno objavo

Foto: EPA
Foto: EPA
Predstavnica za stike z javnostjo Melanie Trump je pojasnila, kaj se je dogajalo na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Stephanie Grisham, predstavnica za stike z javnostjo prve dame Združenih držav Amerike Melanie Trump, je za revijo People povedala, kaj se je dogajalo na Twitterju. Pred nekaj dnevi so tviteraši namreč opazili, da je Melania všečkala tvit, ki se norčuje iz nje in njenega zakona z Donaldom Trumpom.

Stephanie je povedala, da prva dama ni vedela, kaj se dogaja in da ona tega ni všečkala. "Zdaj smo zamenjali geslo na tem profilu,“ je povedala Grishamova in s tem dala vedeti, da je verjetno nekdo vlomil v njen prvotni Twitter račun.

Melania ima namreč dva Twitter računa – enega, ki ga je ustvarila že pred leto in drugega, ki ga bo imela v času Donaldove kandidature.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:59 5. Maj 2017.

    Bo že držalo: nekdo je vdrl v account prve dame in... všečkal en tvit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.