Zato je Mirela zavrnila snemanje na POP TV

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V oddaji na POP TV so si želeli Mirele Lapanović … A ta jih je zavrnila zaradi obleke, v katero so jo želeli obleči.
Oglej si celoten članek

"Povabili so me v oddajo Hipnoza: Dobra zabava, a sem sodelovanje zavrnila. Povabili so mene, Tamaro, Erika in Marka. Rekli so, da bomo oblečeni v poročno obleko. Ni šans, da bi bila na televiziji prvič v poročni obleki in to pred nekom, s katerim sem bila nekoč v zvezi, zdaj pa nisem več!" je za Žurnal24 povedala Mirela Lapanović zmagovalka Big Brotherja.

Dejala je, da je sodelovanje s komercialno televizijo najprej zavrnil Marko. "Ko je Mare zavrnil sodelovanje, so povabili Jasmina, s katerim bi jaz morala igrati poročni par. Ni šans! Če bi mi dali Erika, s katerim se dobro razumem, ni problema. Ampak Jasmina, s človekom, ki ima toliko za povedati čez mene. To pa ne,“ je razburjeno povedala Mirela in dodala, da bi takšno vlogo odigrala le s Tugomirjem, s katerim se je lepo razumela in bi vedela, da je vse skupaj le nedolžna šala.

Mirela je povedala, da se nikakor ne bi oblačila v poročno obleko zato, da bi v njej nastopala. Zanjo je to nekaj posebnega in edinstvenega. Poroka z Andrejem jo čaka še v tem letu, česar se zelo veseli in bi rada izkušnjo poročne obleke imela le enkrat.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 14:11 7. Februar 2017.

    ne razumem vas, men je pa prav lušna

  • 13:36 7. Februar 2017.

    kura z gnilimi jajci

  • 13:35 7. Februar 2017.

    spet ena kura več

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.