Zato je Morgan Freeman na otvoritvi SP nosil samo eno rokavico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tragična zgodba za rokavico, ki je pritegnila toliko pozornosti.
Oglej si celoten članek

Igralec Morgan Freeman je s svojim nastopom na odprtju svetovnega prvenstva v nogometu v Katarju pritegnil veliko pozornosti. Predvsem zaradi leve dlani,  ki jo sicer spretno skriva pod rokavico, a je ravno zaradi tega pritegnila še več pozornosti. 

Freeman je kot običajno nosil le eno usnjeno rokavico, razlog, zakaj jo nosi, pa je precej tragičen. Freeman je leta 2008 v Misisipiju doživel hudo prometno nesrečo in se med večkratnem prevračanju avtomobila huje poškodoval. Njegov avto je končal v jarku, s kraja nesreče pa so ga odpeljali s helikopterjem.

Posledica te nesreče je paraliza leve roke. Kirurgi so poskušali Freemanu rešiti roko, a je bila poškodba živca prevelika. "Utrpel sem hudo poškodbo živca v roki, ne morem je premakniti," je Freeman za People povedal leta 2010.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.