Zato je pevec Maneskin na Evroviziji svetoval, naj se ne približujejo mizi

Foto: Epa
Foto: Epa
Letos se je iz škandalozne situacije pošalil.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Maneskin Damiano David je tekmovalcem letošnje Evrovizije v šali svetoval, naj se "ne približujejo mizi", pri čemer je imel v mislih obtožbe, da naj bi med lanskim prenosom užival droge. Italijanska rock skupina je takrat odločno zavrnila obtožbe o uživanju drog, ki so se pojavile na družbenih omrežjih, potem ko se je Damiano David pred kamero sklanjal nad mizo v "green roomu".

Po zmagi Maneskina je David zanikal, da je užival mamila in dejal, da se je le sklonil in pobral črepinje od kozarca, ki ga je ponesreči zlomil njegov kolega. Evropska radiodifuzna zveza je pozneje potrdila, da je frontman po dogodku opravil test na droge, ki je bil negativen. 

Med finalom tekmovanja za Pesem Evrovizije 2022 so Maneskin stopili na oder in predstavili svoj novi singel Supermodel. Po nastopu pa so Davida prosili za nasvet letošnjim tekmovalcem, na kar je šaljivo odgovoril: "Dve stvari. Zabavajte se in se ne približujte mizi, fantje."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.