Zato je princesa Charlotte tudi v slabem vremenu v oblekici

Foto: Profimedia
Oblekice princese Charlotte so si zelo podobne. Gre za protokol?
Oglej si celoten članek

Člani kraljeve družine se morajo držati strogega modnega protokola. Damam je na primer prepovedana uporaba kričečih lakov za nohte, prav tako pa ne smejo iz hiše brez hlačnih nogavic. Se mora takšnega protokola držati tudi njihov naraščaj?

Foto: Profimedia princesa charlotte

Ja in ne. Princ George vedo nosi kratke hlače, tudi kadar je zunaj zelo mrzlo. "Dečki kratke hlače nosijo do osmega leta. To je zelo "angleško“. Dolge hlače na mlajših dečkih v Angliji smatrajo kot nekaj zelo primestnega. Princ William je na primer kratke hlače nosil do vpisa v šolo Ludgrove,“ je že pred časom razložila strokovnjakinja za modrokrvneže Ingrid Seward.

Princesa Charlotte pa je vedno oblečena v oblekice, ki so si zelo podobne, in to tudi pozimi. Kot je sedaj razložila modna oblikovalka Rachel Riley, je to Katina želja. Vojvodinja je pri izbiri oblačil za hčerko zelo pozorna na to, da delujejo brezčasno. Tako bo na uradnih fotografijah pozornost vedno usmerjena na otroka in ne na oblačila.

Foto: Profimedia princesa charlotte

Gre pa tudi za neke vrste varnostni ukrep. Če Georgea in Charlotte javnost pozna le v „uradnih“ oblačilih, je verjetnost, da jih bodo na ulici prepoznali, ko bosta oblečena v normalna oblačila, znatno manjša.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.