Zato je ta fotografija prava senzacija

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Skupaj prvič v javnosti!
Oglej si celoten članek

S to prikupno fotografijo je avstrijska voditeljica, model in podjetnica Victoria Swarovski, dedinja imperija Swarovski, potrdila zvezo s še bogatejšim dedičem Markom Mateschitzem. Milijarderjev oče je ustanovil podjetje Red Bull.

Parček je svojo ljubezen kar lep čas skrival pred javnostjo, verjetno tudi zato, ker je bila 29-letna lepotica do februarja še poročena s 46-letnim Wernerjem Mürzom, ki mu je večno zvestobo obljubila leta 2017.

Victoria in Mark sta se sedaj skupaj pojavila tudi na nogometni tekmi, in sicer v Salzburgu. Par se je na tribuni držal za roke, Victoria pa je svojemu 31-letnemu izbrancu v nekem trenutku nežno položila glavo na ramo.

Bogata dediča o svoji ljubezni sicer javno ne govorita, ko je lepotico novinarka RTL povprašala po skupnih posnetkih, je Victoria povedala le to, da je srečna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:32 27. Maj 2023.

    Tole že ne bo dolgo trajalo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.