Zato je Tjaša Kokalj skrivala nosečnost

Foto: Mediaspeed Tjaša Kokalj
Delila je svojo zgodbo.
Oglej si celoten članek

Tjaša Kokalj Jerala, manekenka, blogarka in novinarka, je pred tremi meseci postala mama dvema deklicama. Njeni deklici sta se rodili kar 15 tednov prezgodaj. Na svojem blogu TK Swat, ki ga deli s prijateljico Katjo, je delila svojo zgodbo: "Ko sem pisala to objavo, solz nisem uspela zadržati, sedaj ko jo dajem na splet, me daje trema."

Plavolaska je v zapisu priznala, da jo je kdaj zamikala kakšna fotografija z nosečniškim trebuhom, a je ta ravno začel dobro rasti, ko sta se njuni dekleti odločili pokukati na svet: "Rodili sta se 15 tednov prezgodaj in čeprav moj rok poroda še do danes ni prišel, imata najini dvojčici že tri mesece."

Priznala je, da je vmes pisala priljubljeno rubriko, kjer svojim sledilcem razkazuje, katere modne kose si je kupila in delila modne nasvete, čeprav ji v resnici ni bilo do tega. "V resnici so se dogajale veliko bolj resne stvari kot je nakupovanje jesenske garderobe. In vedno, ko sem vam želela ‘povedati resnico’ kje sem, kaj se z mano in nami dogaja, besede niso stekle. V tem času sem potrebovala samo Klemna, iz družbenih omrežjih sem se umaknila, tudi zato, ker nikoli nisem želela igrati na čustveno noto. Še danes ne razumem objave fotografij iz bolnice, pa z infuzijo v roki, to so zelo zasebne stvari in čeprav imaš včasih občutek, da si sam, na konec koncev tudi si sam in boš – čez karkoli greš – tudi sam prebroditi."

Dodala je, da se zaveda, da je danes zelo priljubljeno biti 'kul' mami blogarka, ki z ostalimi deli svoje dogodivščine z malčki, svetuje, kaj kupiti in kje ter kakšno hrano pripravljati. A sama se je zavedno odločila, da tega ne bo naredila. "Trenutno je biti mami blogerka zelo popularno, ampak svojih otrok in najinega starševstva ne bom izpostavljala za popust, darilo ali plačilo, vsak naj dela po svoje, jaz, oziroma midva sva se odločila, da zasebno življenje ostane zasebno. Ravno zadnjič sem razmišljala o tem – ko na Instagramu objavim kakšno fotografijo s prijateljico, mamo, možem … – to osebo tudi vedno vprašam, ali lahko fotografijo objavim in ali ni malce (precej) sporno, da bi svoji punčki objavljala brez njunega privoljenja? Za enkrat se še odločam namesto njiju in se bom še nekaj časa, kaj bo prihodnost prinesla, pa bomo videli," je zapisala Tjaša in dodala: "Zato tudi ne bom postala ‘mami blogerka’, ker sem še frišna mamica in nekih hudih modrosti vam ne moram postreči kot to, da se večinoma kar sproti učim, ko se spoznavamo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.