Sanjski moški: Zato Kristina in Blaž nista več par

Foto: Voyo
Foto: Voyo
To je botrovalo njunemu razhodu.
Oglej si celoten članek

Kmalu po koncu snemanja šova Sanjski moški, ki se je zaključilo konec meseca junija, se je končala tudi ljubezen med Blažem Kričejem Režkom in Kristino Miler. Kristina je za zurnal24.si potrdila, da z Blažem nista več par in povedala, kakšen je njun odnos zdaj.

"Zalomilo se je predvsem zaradi tega, ker je moral že po dveh tednih, ko smo snemanje končali, oditi delat in ga nato dolgo ni bilo. Vmes je sicer prišel domov, a je moral kmalu ponovno oditi in zaradi njegove odsotnosti zveza med nama ni obstala. Verjetno tudi sama nisem bila pripravljena na te njegove daljše odsotnosti in zgodilo se je to, kar se je. Moje srce se je takrat ogrelo za Blaža in težko, da se bo zdaj za koga drugega. Z Blažem sva v stikih in se pravzaprav šele zdaj dobro spoznavava. Pustimo času čas in videli bomo, kaj nam bo prinesel."

Blaž je glede Kristine povedal:

"Na izletu z barko me je Kristina prepričala, da je prava zame, zato sem skrbno čuval zadnjo vrtnico za njo. Skupaj sva preživela čudovit začetek poletja. Po skupni plovbi in nekaj nepozabnih sončnih zahodih je z mojim odhodom na jahto, kjer sem opravljal službo kapitana, najina ljubezen zbledela. Ostajava v dobrih odnosih in upam, da se kmalu spet srečava."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:35 19. December 2022.

    To je vse en bulšit. A to res kdo verjame?

  • 16:38 19. December 2022.

    Zanimivo, kako hitro gre čas. Včeraj izbrana danes ločena :-) Bi vsaj malo počakali s takimi infoti.

  • 14:44 19. December 2022.

    Nehajte širit to gnojnico iz PoPtv..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.