Zato Meghan ni več vabljena k Harryjevim prijateljem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ta njena muha je ujezila Harryjeve prijatelje.
Oglej si celoten članek

Prijatelji princa Harryja njegove žene Meghan ne vabijo več na zabave z večerjo, odkar je na eni izmed njih povzročila "špetir". Videti je, da parček težko zdrži drug brez drugega celo med večerjo in s tem ignorirata pravila, ki so že utečena tradicija, poroča Mail Online. Harryjevi prijatelji naj bi ob ameriških navadah njegove soproge že pošteno zavijali z očmi. 

Meghan je očitno na eni izmed svečanih večerij želela sedeti ob možu, s čimer je prekršila vsaj dve pravili. Prvo je, da pari na tovrstnih večerjah nikoli ne sedijo skupaj, drugo pa, da spoštuješ sedežni red in se usedeš, kjer je točno določeno. Poleg tega so angleški gostitelji tudi zelo občutljivi na jezik med večerjo. Izgovorjava namreč ne sme spominjati na ameriško angleščino, saj pogovorni jezik na tovrstnih dogodkih ni zaželen. 

To pa ni prvič, da je Meghan prekršila protokol. Zelo očitno je to storila nedavno, ko je prišla na Wimbledon podpret svojo najboljšo prijateljico, teniško igralko Sereno Williams. Za ta dogodek si je namreč nadela kavbojke, kar pa ni v skladu s pravili kraljeve tribune, na kateri je sedela, in pravili, ki veljajo na zasebnem območju, ki je dostopen le članom tega elitnega teniškega kluba.

Foto: Profimedia meghan markle

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.