Zato Melania nosi plašč čez ramena

Foto: Profimedia donald trump, melania trump Foto: Profimedia melania trump melania trump
Ste opazili, da prva dama Melania Trump plašče in jakne pogosto nosi ogrnjene čez ramena?
Oglej si celoten članek

Na spletu se je razvila simpatična teorija, zakaj je temu tako. Plašč čez ramena naj ne bi bil le Melaniin zaščitni znak, pač pa naj bi se s tem stilskim trikom spretno izognila temu, da moža drži za roko. Tako roke ponavadi skriva ali pa si z njimi drži plašč.

Da prvi dami ta moževa gesta ne odgovarja preveč, je večkrat tudi že javno pokazala. Zakaj je temu tako, pa lahko le sumimo. Mnogi so mnenja, da njegove javne nežnosti zavrača zaradi vseh obtožb o spolnih škandalih, ki so v zadnjem času spet prišle na dan. 

Magazin Melania Trump spet ni bila pri volji …
 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:55 12. Februar 2018.

    Pustite ze enkrat tega Trumpa in Melanio ker je v Sloveniji toliko problemov da se jih ne da resit in …

  • 15:55 11. Februar 2018.

    Zavrača nežnosti...saj teh nežnosti nikoli ni bilo,to tud slepec lahko vidi

  • 15:03 11. Februar 2018.

    ona plašč cez ramena ,on pa lase čez plešo,

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.