Zato morata Harry in Meghan zaroko še skrivati

Foto: Profimedia
Vsega sta kriva William in Kate …
Oglej si celoten članek

Na Otoku se že dalj časa šušlja, da sta princ Harry in igralka Meghan Markle zaročena. Par je hotel veselo novico s svetom menda deliti konec avgusta, ko sta se vrnila s počitnic v Afriki, a sta jima Wiliiam in Catherine prekrižala načrte.

Kraljeva zakonca sta namreč v začetku septembra sporočila, da pričakujeta tretjega otroka. Ker gre za zelo pomembno novico, sta morala Harry in Meghan z razglasitvijo zaroke počakati, saj rojstva novega člana kraljeve družine ne smeta zasenčiti. Kate bo rodila aprila, zato poznavalci britanskega dvora predvidevajo, da bo Harry javnosti v začetku poletja sporočil, da je pred Meghan padel na kolena.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.