Zato princese Diane Tom Cruise ni zanimal

Foto: Profimedia
Zato ga je takoj črtala s seznama potencialnih ljubimcev.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kuhar princese Diane, Darren McGrady, je razkril, da Tom Cruise ni moški, s katerim bi šla lady Di na zmenek.

Princesa je igralca prvič spoznala leta 1996, ko je bila povabljena na prizorišče snemanja filma Misija nemogoče, kamor je odpeljala svoja sinova. "Will in Harry sta bila navdušena nad pirotehniko," je povedal nekdanji kuhar, manj pa je bila po snidenju s Tomom navdušena Diana ...

McGrady se je z njo, preden je spoznala zvezdnika, malce pošalil, saj je igralec privlačen moški. A kuhar je, ko se je Diana vrnila domov, hitro spoznal, da iz te moke ne bo nobene romance. "Prišla je, vzela nekaj sadja in molče odšla. Med hojo pa je rekla: 'Tudi tega sem črtala s seznama. Premajhen je.'," mu je zaupala.

Diana je bila visoka 178 centimetrov, Tom pa v višino menda meri le 170 centimetrov.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.