Zato se Charlene že štiri mesece ne more vrniti v Monako!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Govorice o zakonski krizi očitno ne držijo.
Oglej si celoten članek

Charlene, žena monaškega kneza Alberta, je pred štirimi meseci odpotovala v Južno Afriko, kjer se je zavzela za ogrožene živalske vrste. Tam je nameravala ostati le nekaj dni, a ji je grdo zagodlo zdravje. 

Ker princese že toliko tednov ni bilo v domovino, so se pojavile govorice, da je njen zakon v krizi. Charlene je sedaj razložila, kaj se je zgodilo. Po operaciji, med katero so ji vstavili zobni implantat, je staknila okužbo ušesne votline, zaradi katere ne more izenačiti pritiska v ušesih. To je ugotovila, ko je bila že v Afriki. Zdravnik ji je zaradi teh težav prepovedal letenje. 

Njeno stanje se izboljšuje zelo počasi. Kot kaže, bo morala Charlene v Afriki ostati do konca oktobra, kar je zanjo prava nočna mora, saj tako dolgo še nikoli ni bila ločena od svojih otrok. Zelo je žalostna, da z njimi ne more preživeti poletja, je še povedala. Albert jo je z otrokoma sicer obiskal pred nekaj tedni, kmalu pa naj bi dvojčka še enkrat odpeljal k mamici. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:11 2. Avgust 2021.

    Za ladjo je prefina? Naj najame luksuzno križarko, koji problem?

  • 08:59 2. Avgust 2021.

    kakšen problem. pa naj najame zasebnika in letita tijknad tlemi. včasih rečejo izgovor je dober, če ga pes na repu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.