Zato se je Kate požvižgala na nenapisano pravilo

Foto: Profimedia
Njena odločitev razburila.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna so podelili britanske oskarje, bafte, in tudi tokrat so bile vse oči uprte v igralke in njihove obleke, še zlasti zato, ker so bile največje zvezde večera odete v črnino.

To smo videli že na podelitvi zlatih globusov. Ta "akcija" je del gibanja "Time's Up“ (čas je potekel), s katerim opozarjajo na spolno nadlegovanje. Za gibanje je žena princa Williama zagotovo slišala, verjetno je bila opozorjena tudi na to, da se bo večina žensk oblekla v črno, a se je Kate kljub temu odločila za obleko v zeleni barvi. Feministke so takoj skočile na noge – neupravičeno. Kate namreč ni smela nositi črne obleke, saj bi s tem prekršila protokol. Ta namreč veleva, da se morajo člani kraljeve družine vzdržati političnih gest in promoviranj gibanj. 

Magazin Kate Middleton razočarala s svojo odločitvijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.