Zato sedaj vedno več ljudi uporablja takšen šampon

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ste že slišali za ta novi trend? Splača se mu slediti.
Oglej si celoten članek

Vse več žensk se navdušuje nad piling šamponi, in to z dobrim razlogom. Ta šampon deluje na enak način kot piling kreme za obraz. Vsebujejo drobne delce, ki na nežen način lasišče in tudi lase očistijo umazanije in ostankov izdelkov za nego las. Lasje, ki bodo takoj videti bolj zdravi, bodo zaradi pilinga "zadihali“, izdelki za nego bodo učinkovitejši, lasišče pa se bo počasneje mastilo.  

Piling šampon enako kot navaden šampon porazdelimo po lasišču in po celi dolžini las ter ga dobro vtremo v lase in kožo. Po 3-4 minutah sperite z mlačno vodo. Po pilingu uporabite balzam ali masko za lase, da se struktura las spet zgladi. Piling uporabite enkrat na mesec.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:38 25. November 2017.

    V večini teh piling neumnostih so mikro delci plastike, s katerim lepo uničujemo okolje, tako da ne hvala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.