Zato sem pa srečen

Foto: Ivian Kan Mujezinović, Gledališče Glej
Foto: Ivian Kan Mujezinović, Gledališče Glej
V gledališču Glej si lahko ob 20. uri ogledate predstavo Zato sem srečen avtorjev Jureta Novaka (v predstavi tudi nastopa), Katarine Stegnar in Urške Brodar.
Oglej si celoten članek

V sodobnem svetu je človekova dolžnost, da je srečen.

Srečni moški, ženske in otroci na plakatih ter v reklamnih spotih nenehno kažejo, na kakšen način najlažje postanemo srečni še sami.

Kaj sreča, poleg njene kemične slike, sploh je? Zakaj je tako visoko na lestvici sodobnih vrednot? Še več – zakaj je prav sreča edina vrednota, v katero se ne dvomi, ki je inherentno dobra? Ste v zadnjem mesecu pogosto občutili potolčenost, žalost, muko ali celo brezup? Ste se v zadnjem mesecu le s težavo lotevali reči, ki jih sicer radi počnete? Odgovor je na dlani:

Jure Novak: Zato sem srečen je performans o depresiji, je performans za vas.
Če ga obiščete zdaj, prejmete še instant gratifikacijo.
Količine so omejene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.