Zato si influencerji nos mažejo z zobno pasto

Foto: Profimedia
To je nov lepotni trik.
Oglej si celoten članek

Ima jih skorajda vsak – črne ogrce. Najbolj opazni so ponavadi na nosu, se pa radi pojavljajo tudi na čelu in bradi. Zelo težko se jih je znebiti in ponavadi se jih je treba lotiti s silo.

A obstaja trik, ki vam bo olajšal boj. Vse, kar potrebujete, je navadna bela zobna pasta, brez dodanih barvnih gelov, in fina sol (ali soda bikarbona). Sestavini zmešajte in z njo namažite dele obraza, kjer imate ogrce. Kožo narahlo poščetkajte z mehko zobno ščetko, nato pa pasto odstranite s krpo. Nežno iztisnite ogrce, prizadeto mesto pa nato očistite z micelarno vodo in na kožo nanesite hranilno kremo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.