Zato so prepričani, da ta ženska ni Melania Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Govorice, da prva dama ZDA uporablja dvojnico, so spet v polnem razmahu.
Oglej si celoten članek

Na Twitterju se zaradi novejše fotografije Melanie Trump v helikopterju spet širi oznaka #fakemelania. Spletni komentatorji so namreč prepričani, da ženska na posnetku ni prva dama ZDA. To naj bi razkrival nasmeh, pravijo.

Melanijini zobje naj ne bi bili tako zaobljeni, sumljivo pa naj bi bilo tudi to, da je tako dobre volje. Kot dokaz je uporabnik Twitterja objavil primerjavo zob. 

Foto: Profimedia donald trump, melania trump

Kakor koli že, na zadnjem soočenju je bila ob Donaldu zagotovo Melania. Dvomimo namreč, da bi bila dvojnica tako predrzna in roko iztrgala iz Trumpovega primeža.
 

Novo na Joongli!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.