Zato so zvezde na grammyjih nosile belo vrtnico

Foto: Profimedia Pink Foto: Profimedia Miley Cyrus Foto: Profimedia Anna Kendric Foto: Profimedia James corden
Z vrtnico opozorili na problem.
Oglej si celoten članek

Na 60. podelitvi glasbenih nagrad grammy so nekatere zvezdnice na rdeči preprogi nosile belo vrtnico. Glasbeniki so s to gesto opozorili na gibanje #TimesUp, ki se zavzema za enakost med spoloma in pravice žensk. "Belo vrtnico smo izbrali zato, ker je simbol upanja, miru, sočutja in odpora," so v sporočilu za javnost povedali predstavniki skupine Voices of Entertainment.

Glasbeniki so se tako pridružili igralcem, ki so se gibanju poklonili na zlatih globusih, in sicer tako, da so bili odeti v črnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.