Zato sta Charlotte in George vedno tako staromodno oblečena

Foto: Profimedia princ george, princesa Charlotte Foto: Profimedia princ george Foto: Profimedia princesa Charlotte
Oblačila britanskega princa in princeske so staromodna, a vedno zelo prikupna.
Oglej si celoten članek

Kako ljubka sta Charlottte in George, smo lahko nazadnje videli na praznovanju kraljičinega rojstnega dneva. Charlotte je nosila klasično rožnat oblekico, George pa svetlo srajčko in naramnice.

Mnogi so opazili, da so njuna oblačila precej staromodna. Zakaj je tako, je razkrila modna oblikovalka Rachel Riley, ki zanju oblikuje obleke. Pravi, da so staromodna, da bi bile njune fotografije videti brezčasne. "Če so oblačila enostavna, bo v ospredju otrok in ne obleka. Z izborom tradicionalnih oblačil prav tako poskrbim, da so njune fotografije videti brezčasno lepe," je povedala in dodala, da misli, da želita Kate in William svoja otroka videti v oblačilih, v katerih ne bosta vzbujala pozornosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.