Zato sta umrla igralec Somraka in njegovo dekle

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Razglasili rezultate obdukcije.
Oglej si celoten članek

13. maja so v stanovanju v Las Vegasu odkrili posmrtne ostanke Gregoryja Boycea, znanega iz sage Somrak, in njegovega dekleta Natalie. 30-letnik je za seboj pustil 10-letno hčer, 27-letnica pa sinčka.

Sedaj so javno razkrili rezultate obdukcije. Par je umrl zaradi prevelikega odmerka kokaina in opioida fentanila. Šlo naj bi za nesrečo in ne samomor. 

Boyce je zaslovel kot sošolec Belle Swan v filmu Somrak, leta 2018 pa je imel večjo vlogo v kratkem filmu Apocalypse. Njegovo smrt je maja potrdila njegova mama. "Slabo mi je brez tebe. Razdvojena sem, izgubljena, v bolečinah,“ je zapisala in dodala, da ji je bil sin vedno v oporo, ko je potrebovala pomoč. "Zakaj si me zapustil?“ se še sprašuje užaloščena mama, ki je v zapisu razkrila, da je bil njen sin odličen kuhar in da je imel veliko načrtov. 

Ob igralčevi smrti pa so se mnogi spomnili na njegov decembrski zapis na družbenih omrežjih. Takrat je praznoval rojstni dan. "Ne bi si mislil, da bom dočakal 30 let. V preteklosti sem kot vsak človek delal napake, na današnji dan pa se bom spominjal le dobrih stvari.“

Nove norčije na Joongli!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.