Zatrapan maček Muri

Foto: Damjan Švarc, SNG Drama Ljubljana
Foto: Damjan Švarc, SNG Drama Ljubljana
V Slovenskem narodnem gledališču Drama v Ljubljani bo gostovala predstava za otroke z naslovom Maček Muri. Z malčki si jo oglejte ob 17. uri.
Oglej si celoten članek

Le kdo ne pozna črnega simpatičnega mačkona Murija, ki se v svojem mačjem življenju spopada tudi z resnimi težavami, kot je zaljubljenost.

Muri (Kristijan Guček) je prav po mačje zatrapan v najlepšo izmed vseh muc, Muco Maco (Manca Ogorevc). Kako osvojiti srce "prave mačje Parižanke", predstavlja za Murija prav posebno trd oreh.

Zgodba o ljubezenskih pripetljajih med Murijem in Maco se prepleta z zgodbo o mačjem roparju Čombi (Bojan Umek), ki s svojimi vragolijami ne da spati policajema Muclju in Maclju. In ne samo to – Veliki Čombe prijateljuje z Muco Maco in dela Mačka Murija prav pošteno ljubosumnega.

V predstavi bodo v živo odpeti songi Jerka Novaka, ki so danes skorajda že ponarodeli.

Za vstopnico boste odšteli od šest do osem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.