"Zaupam Zalini oceni"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na sodelovanje Zale Đurić Ribič v novem resničnostnem šovu se je odzvala njena mama Tanja Ribič.
Oglej si celoten članek

Zala Đurić Ribič se bo pojavila v novem resničnostnem šovu na Planet TV, ki jo bo spremljal na vsakem koraku in razkril njen vsakdan. Kot je že povedala Zala, se je za sodelovanje v šovu odločila sama in nastop ni bila ideja njenih staršev, igralcev Tanje Ribič in Branka Đurića. Starša jo pri tem podpirata.


"O tem me je obvestila. Ker ji zaupam, vem, da bo peljala stvar pravilno in da bo vse skupaj zanimiva izkušnja," meni njena mama Tanja in dodaja, da zaupa njeni odločitvi. "Če je sama ocenila, da bo v redu, jaz zaupam njeni oceni," še pravi igralka, ki pa se v šovu kot njena mama ne bo pojavila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:11 1. Marec 2014.

    Pa Zali se na faci vidi, da ima južnjaške gene, kot so včasih rekli; "od naših dol"

  • 13:37 1. Marec 2014.

    ..in kaj zaupa tale cipa čefurska..svojemu bednemu intelektu..ma ga sploh nima..živinče, k jo un bosanc prefuka vsake tolk..temu lahk zaupa..da …

  • dd
    13:17 1. Marec 2014.

    Tanje Ribič ne prenesem, Džurota tudi ne, ker se mi obrača želodec zaradi njunega neumnega prenapihnjenega obnašanja. (Pomnite pregovor o …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.