Zavidljivo! Znana Slovenka odložila čisto vse krpice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Temperature na Instagramu so vse bolj vroče!
Oglej si celoten članek

Domača starleta, vlogerka in manekenka Denise Dame je na Instagramu svojim oboževalcem postregla s hudo vročo počitniško fotografijo. Lepotica se je zabavala ni Ibizi, kjer je pokazala vse svoje čare. Priznati morate, da ima resnično zavidanja vredne obline.

Denise pa z vročimi fotografijami razvaja tudi čez leto, ko pogosto deli fotografije v spodnjem perilu, a ne povsem navadnem. Najraje ima takega, v stilu Petdeset odtenkov sive. Sicer pa Denise očitno večino časa preživi v britanski prestolnici, kjer ima polne roke dela s poziranjem, če gre soditi po njenem Instagram profilu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:44 21. Julij 2019.

    Če si tako obdarjen ne rabiš delat za minimalca.

  • 20:09 21. Julij 2019.

    Z nogo bi jo blo treba😂😂😂

  • 16:22 21. Julij 2019.

    Na predzadnji sliki je iz profila v faco čisto Alenki Sestrušek podobna. Če bi še tigrasto perilo in čevlje imela.... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.